Top
Hulp bij de installatie van uw aankoop?
Wij krijgen geregeld de vraag, ik wil best wat aanschaffen, maar ik heb twee linker-handen.Uw aankopen laten installeren door een proffesioneel bedrijf, dat kan. vraag hier om een offerte.
 

U heeft een website bedoeld voor de doe-het-zelver, maar kan ik het ook laten installeren door een beveiligingsbedrijf?

Zomaar een paar vragen die geregeld dus langskomen, maar daar hebben we het antwoord op, ja, dat kan allemaal.

Wij hebben een samenwerking met een installatiebedrijf, gevestigd in Almere, dus centraal gelegen voor iedereen, en kan echt alles voor u betekenen. En bij Nederland alleen blijft het niet, ook als u een (vakantie)woning heeft in bijvoorbeeld Belgie of Duitsland, ook daar komen de vakbekwamen monteurs uw aankopen installeren.

U kunt onderstaand forumulier invullen, deze wordt direct verzonden naar het installatiebedrijf, zonder tussenkomst van ons. Het bedrijf neemt dan conact met u op, of, ze komen bij u langs om het een en ander te bespreken. Het is raadzaam om onderstaand formulier pas in te vullen, als u de aankopen in huis heeft.

Zo krijgen zij een beter beeld van wat waar moet worden gemonteerd. Het beveiliginges installatiebedrijf is al sinds 1999 actief, dus ze weten waar ze over praten, en wij raden dit bedrijf dan ook van harte aan.

Kortom, een bedrijf wat alles tot in de puntjes verzorgt, zoals camerabewakingssystemen, maar ook het beveiligen van uw pand, (vakantie)woning en huis, door middel van een inbraak alarmsysteem / deurverklikker, intercom of hekwerk.

Let op, velden met een * zijn verplichte velden