Top
Herroepingsformulier
U wilt gebruik maken van uw herroepingsrecht? Uiteraard is dat bij ons ook mogelijk, en is zelfs wettelijk. U kunt uw product altijd 14 dagen bekijken, voelen enz. Als u toch vind dat het product niet bevalt, dan heeft u daar deze 14 dagen voor. Na 14 dagen dat u het in huis heeft, geldt dat u het product aanvaard.

Toch terugsturen?

Vul dan onderstaand herroepingsformulier in, en u krijgt binnen een dag antwoord. U krijgt ook een retournummer, die u op de buitenkant van de verzenddoos aangeeft, zodat wij weten dat er iets retour komt. U heeft daar nog eens 14 dagen de tijd voor, om het product terug te sturen. De kosten van retour sturen is voor eigen risico en kosten. Uiteraard kunt u het ook gratis afgeven.

En dan nog het wettelijke volgende:
Huisbeveiligingen.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Huisbeveiligingen.nl in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Huisbeveiligingen.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Huisbeveiligingen.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Aan:
Huisbeveiligingen.nl
Desertosingel 89
2909PA Capelle aan den IJssel
Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mede dat ik onze overeenkomst herroep betreffende de volgende producten/diensten:
Feedback:
Help onze diensten te verbeteren door een reden te geven, dit is niet verplicht.